BÂKİ KALAN BU KUBBEDE BİR HOŞ SADA İMİŞ..

Kelimelerini kaybeden yürekler olmamamak dileğiyle çıktık yola.Hayy´dan gelip Hu´da yanmaya giderken içimizde kanayanları yüreklere taşımaktı amacımız.

Biliyorduk ki ´´RAHATINI DÜŞÜNENLER YÜZÜNDEN RAHATSIZDI DÜNYA! ´´

Yedi güzel adam gibi yedi güzel evladımızla edebiyatın gizemli sokaklarında aramaya başladık.

Ve yine biliyorduk ki ´´ARAMAKLA BULUNMAZ.ANCAK BULANLAR ARAYANLARDIR.´´

Nacizane tek hazinemiz kelimelerimiz.Onları kaybettiğimizde bir savaş yoksunundan kalmaz farkımız.Gökkubede baki kalmak biliriz ki herkeste bir emel.

BERCESTE ve GÜLDESTE kalbi güzelliklerle bezenmiş evlatlarımızın kaleminden dökülenlerin okuyucusuyla buluştuğu okul dergilerimiz.Her dergi bir okuldur ve inşallah gelecek yıllarda okul içindeki okullarımızın sayısı dahada artacak, sizlerin duaları ve destekleriyle...

02.08.2016 518