GİNE´DE MUTLULUĞA YELKEN AÇAN ÇOCUKLAR

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa ( S.A.V) bir hadis-i şerifinde buyuruyor ki "Müminler birbirlerini sevmede, birbirlerine merhamet etmede ve birbirlerine şefkat göstermede tek bir vücut gibidir. O vücudun bir organı acı çektiğinde, bedenin diğer organları da uykusuzluk ve yüksek ateşle bu acıyı paylaşırlar. "
(Müslim, Birr ve Sıla, 66; Buhâri, Edeb, 27)

Bu hadis-i şerif mihmandarımız oldu ve öğrencilerimizle beraber bir iyilik hikayesinin içinde bulduk kendimizi.Okulumuz öğrencilerinin sevgiyle ve büyük bir mutlulukla ördükleri Amigurumi organik bebekler Yeryüzü Doktorları aracılığıyla Afrika´nın Gine topraklarında yoksulluk ile mücadele eden çocuklarımıza hediye edildi. Gönülden gönüle ulaşan bu iyilik öyküsünün kahramanları olan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

#Güzelyurtailemiziyilikteyarışıyor
#İyilikyaşatır