INTERNATIONAL GREEN TIE

´´İNTERNATİONAL GREEN TİE´´ projesi kapsamında Polonya Zespot Placowek Specjalnych okulu ile işbirliği yaparak okulumuzun bahçesine çam fidanları diktik.Bu çam fidanlarının her biri Polonya Zespot Placowek Specjalnych okulunda okuyan engelli öğrenciler adına dikilmiştir.Projenin gerçekleşmesinde emeği geçen Projemizin Koordinatörü Ruhan AYCAN öğretmenimize, projenin her aşamasında destek olan başta okul müdürümüz Musa TAÇKIN olmak üzere Vedat AYCAN,Hilal DOĞAN,Hatun Esra YETİMOĞLU,Fatma DAYAN,Çiğdem ÇİLOĞLU öğretmenlerimize, okul müdür yardımcılarımız Gökçen KÜRTÜNLÜ, Saffet SARIKAYA´ya ,personelimiz Mehmet Dursun KURTUL´a Yusuf DUYMUŞ´a, teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Dünyanın bir ucunda yaşayan hiç tanımadığı engelli arkadaşları için okulumuzun bahçesine fidanları kendi elleriyle diken 8.sınıf öğrencilerimizi sosyal duyarlılıkları ve çevre bilinçlerinden dolayı tebrik ediyoruz.Fotoğraflar için galeriyi ziyaret edebilirsiniz.

29.10.2017 1133

fotograf_galerisi_1844752.html