Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı

21.09.2022 tarihinde Okulumuzda Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı Kapsamında  5.sınıf öğrencilerimize Seviye Tespit Sınavı Gerçekleştirildi

Din Öğretimi Genel müdürlüğü koordinasyonunda geçen yıl uygulamaya konulan yoğunlaştırılmış yabancı dil programının ilk adımı olan merkezi seviye tespit sınavı 21 Eylül 2022 tarihinde İngilizce programındaki 495 imam hatip ortaokulunda eş zamanlı olarak uygulandı.

5.sınıf düzeyinde gerçekleştirilen seviye tespit sınavında öğrencilerin İngilizce dilindeki hazır bulunuşluluk düzeyleri tespit edilecektir. Erken yaşta yabancı dil eğitiminin adresi yoğunlaştırılmış yabancı dil programı ile imam hatip ortaokullarımızda sistemli bir şekilde aracı dilsiz eğitim modeli ile yabancı dil becerilerinin öğrencilere kazandırılması hedeflenmektedir.

Sınava katılan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

21.09.2022 228

21-09-2022