GÖKÇEN KÜRTÜNLÜ - OKUL MÜDÜRÜ

GÖKÇEN KÜRTÜNLÜ - OKUL MÜDÜRÜ

      1975 senesinde Sivas´ta doğdu. İlk öğrenimini Sivas´ta, orta öğrenimini Hatay ilinin Dörtyol ilçesinde tamamladı. 1993 yılında Şebinkarahisar  Anadolu İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. 2002 senesinde İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünü bitirdi. 2004 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Bilimleri alanında Yüksek Lisansını tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesinde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisans yaptı. İkinci üniversite olarak İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde lisans eğitimi almaktadır.

     Edebiyat alanında Dünya ve Türk edebiyatı eserleri üzerine atölye çalışmalarında on yıldır gönüllü olarak yer almaktadır. Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde yürütülen Yedi Güzel Okuma etkinliklerinde gönüllü olarak üniversite öğrencileri ile kitap analizlerinde görev aldı. Gençlerle beraber pek çok dergi ve kitap çalışmasında editörlük yapan Gökçen KÜRTÜNLÜ edebiyat, sanat, tarih, sinema, tiyatro, sempozyum ve panel çalışmalarında gençlere yönelik projeler hazırladı. 2023 yılında Türkiye Yazarlar Birliği tarafından yılın Edebiyat Dostu Öğretmeni seçildi.

     2006 yılından itibaren Van ve İstanbul ´da muhtelif okullarda öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu. 2014 tarihinde Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Müdür Yardımcısı olarak atandı ve sekiz yıl boyunca bu görevi sürdürdü. 4 Temmuz 2022 tarihinde  Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne okul müdürü olarak atanan Gökçen KÜRTÜNLÜ fedakar ve seçkin idareci, öğretmen ekibi ile beraber eğitim-öğretimde  bir marka haline gelmiş, Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olan Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni  daha ileriye taşımak için çalışmaya devam etmektedir.   Arapça ve İngilizce bilmekte olan Gökçen Kürtünlü evli ve iki kız evladı  sahibidir.

(212) 854 3525 (212) 854 3010 Eposta