AĞAÇLARIN ADLARI İSTANBUL VE ORMAN HAFTASI

İstanbul Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Ağaçların Adları İstanbul"  Projesi kapsamında ilçemiz okullarının  İstanbul genelinde en fazla ağaç envanteri paylaşarak projeye sunduğu katkı dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü  proje koordinatörü Hüveyda Gümüş tarafından okullarımıza 100 adet çam ağacı fidanı takdim edildi. Orman haftası dolayısıyla okulumuzun koordinatörlüğünde  hazırlanan ilçe programı büyük bir beğeni ile seyredildikten sonra   İlçe Kaymakamımız Sayın Dr. Vural Karagül, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Paşali Beşli, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz İrfan Küçükfiliz, Okul Müdürümüz  Musa Taçkın, Bosna Hersek Tuzla Kantonu Kardeş Okulumuz Müdiresi Alma Gutic, İl Milli Eğitim Müdürlüğü proje koordinatörü Hüveyda Gümüş tarafından Güzelyurt Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin bahçesine 10 adet  meyve ağacının dikimi gerçekleşmiştir.
Orman haftası programını hazırlayan idareci, öğretmen ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunuyoruz...

27.03.2019 361

27-03-201927-03-2019