ÇİFT KANATLI EĞİTİM

ÇİFT KANATLI EĞİTİM

26.11.2021 820

 ÇİFT KANATLI EĞİTİM

Öğrencilerimizin ilgi, yetenek ve istekleri doğrultusunda okulumuzda kültürel, sportif, modern ve geleneksel sanat faaliyetlerinin yapılabileceği fiziki ortamlar oluşturmaya devam ediyoruz.

Yazılım,tasarım ve beceri atölyemizin kurulumu tamamlandı.Geleceğin yazılım mühendislerini daha ortaokul ve lise sıralarında iken keşfedip onlara kendilerini geliştirme fırsatı sunacak olan atölyemizde 3D yazıcının, Robotik kodlama materyallerinin yanısıra bilgisayar ağı sistemi ve bilgisayar donanımı da öğrencilerimize daha iyi hizmet sunabilmek için kullanıma hazır hale getirildi. 

Genç nesillere daha iyi bir gelecek inşa edebilmek için her detayın düşünüldüğü okulumuzda seçkin öğretmen ekibimizle çalışmaya ve daima daha iyisini yapmaya devam ediyoruz.Bu bağlamda daima bize destek olan ve yanımızda olan  velilerimize bize duydukları güven için teşekkür ediyoruz.

 Müziğe ilgisi olan ,Türk-İslam Musikisi ile ilgilenen öğrencilerimiz için tasarladığımız müzik atölyemiz enstrümanlarımız ile kullanıma hazırdır. Yüz yüze eğitime geçtiğimiz andan itibaren atölyelerimiz öğrencilerimize kapılarını açacak, geleceğin Itrilerini,Yaman Dedelerini,Dede Efendilerini yetiştireceğiz.Atölyemizin kurulumunda fikirleriyle,emekleriyle destek olan idareci ve öğretmenlerimize ve daima yanımızda olan kıymetli velilerimize teşekkür ediyoruz.

 AHLAKLI BİR NESİL,KALİTELİ BİR EĞİTİM,İYİ BİR GELECEK..

16-03-202116-03-202116-03-202116-03-2021