DEĞERLERİM DEĞERİM eTWINNING PROJESİ

Dünyada ve ülkemizde değerler eğitimi her geçen gün daha fazla önem kazanmaktadır. Buna paralel olarak toplumsal ve evrensel değerlerin gençlerimize kazandırılmasında okullar önemli bir unsurdur. "Kendine Değer Kat!" diyerek başlayan projemiz insani değerlerini bilen ve bu değerlere sahip bireyler yetiştirebilme düşüncesine dayanmaktadır. Projemizde; değerler eğitimi yoluyla toplumsal, kültürel, ahlaki vb. alanlarda öğrencilerin duyarlılık kazanmaları ve bu değerleri içselleştirmeleri sağlanacaktır. Proje ile toplumsal ve evrensel değerleri çocuklara kazandırırken aynı zamanda çağın gerekleri olan öğrencilerin çok yönlü gelişimi, yenilenme, bilgi-teknoloji gibi beceri ve öğrenme eğilimlerini içine alan 21.yüzyıl becerilerini kazandırmak amaçlanmaktadır.

Anahtar kelimeler; değer, değerler eğitimi.

Çocuklarımızın  çok yönlü gelişimi İçin "Değerlerim Değerim"projesiyle farklı şehir ve ülkeden öğretmen ve öğrencilerle eTwinning'de bir araya geldik.

04.11.2021 761

04-11-202104-11-2021