E Twinning

Güzelyurt Kız Anadolu İmamhatip Lisesi olarak hem öğrencilerimizin hem öğretmnelerimizin bu platformun kazanımlarından faydalanmaları için 2 proje başlattık.

16.11.2016 372

EVERY DROP ve DIFFERENT BUT SIMILAR adlı projelerimizde ortaklarımız İspanya, Fransa, Finlandiya, Romanya´dan eş değer okullar. Öğrencilerimiz öğretmenleri gözetiminde kendilerini, okullarını, yaşadıkları şehirleri tanıtıyor, belli bir konuda araştırma yaparak ortak ülkelerde paylaşımda bulunuyor, birbirlerinin kültürlerine aşinalık kazanıyorlar. Böylece hem Avrupa´da başka ülkelerden yaşıtlarıyla iletişime geçerek başka kültürler hakkında fikir sahibi olarak baklış açısını genişletirken; kendi kültürünü başka ülkelere anlatıyor ve kendi güzelliklerini de fark ediyorlar.