GENÇLİK SAYFAMIZLA HER PAZAR ULUSAL BASINDAYIZ

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan gençlik sayfamız  her pazar günü ulusal basın gazetelerimizden DiRİLİŞ POSTASI´nda yayınlanmaya devam etmektedir.Öğrencilerimizin şiirlerinden, öykülerinden, denemelerinden, makalelerinden oluşan sayfamız iki yıldır kesintisiz yayınlanmakta olup büyük bir beğeni ile takip edilmektedir. Geleceğin nice yedi güzel kalemlerinin yetişmesi yolunda dergicilik faaliyetlerimizle birlikte yürüttüğümüz ulusal basında gençlik sayfası çalışmamızla Türkiye ve Dünya Gündemini yakından takip eden , İslam Coğrafyasında yaşanan gelişmeleri izleyen ve bunlar üzerine tefekkür edip birer gazeteci edasıyla edebi eserler kaleme alan gençler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Gençlerimize hem gönlünün hem de gazetenin kapılarını açarak  gençlik sayfası hazırlamaları için destek olan Diriliş Postası gazetesi Genel Yayın Yönetmeni gazeteci yazar EREM ŞENTÜRK´ü 21.03.2018 Çarşamba günü ziyaret ettik.

24.03.2018 182

meb_iys_dosyalar/34/39/749197/fotograf_galerisi_2051179.html