SİNEMA ATÖLYEMİZ VE FİLM OKUMALARIMIZDA BU AY

Okulumuz öğretmenleri tarafından kurulan sinema atölyemizde her ay bir filmi öğrencilerimizle beraber seyrediyor ve filmin analizini yapıyoruz.Filmin yönetmeni, yapımcısı, oyuncular, senaristi, nerede, kaç yılında çekildiği, çekildiği gibi bilgilerin veridiği atölye çalışmasında filmle verilmek istenen mesaj, siz olsaydınız ne yapardınız, filmin sonunun nasıl bitmesini isterdiniz, siz senarist olsaydınız, filmin en etkileyici bölümü gibi sorularla öğrencilerimizin üst düzey düşünsel ve bilişsel becerilerini harekete geçirmeye yönelik atölye çalışması gerçekleştirilmektedir.

27 Kasım Salı günü gerçekleştirdiğimiz atölye çalışmasında Çizgili Pijamalı Çocuk filminin atölyesi yapılmıştır.Emeklerinden dolayı öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz...

28.11.2018 208

meb_iys_dosyalar/34/39/749197/fotograf_galerisi_2254492.html