YÜZME BİLMEYEN KALMASIN

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi kapsamında okulumuzda kurulan açık yüzme havuzu yüzme öğrenmek isteyen 7-14 yaş arası kız çocuklarını bekliyor.
Proje kapsamında İlçe spor Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde  kurulan açık yüzme havuzlarımızda ücretsiz ve pandemi kurallarına uygun şekilde ve gerekli hijyen şartları sağlanarak, yüzme bilmeyen, öğrenmek isteyen kızlarımıza  yönelik faaliyetler gerçekleştirilecek.

Kadın yüzme  antrenörleri yönetiminde sistematik bir şekilde ilerleyecek çalışmalar için okulumuzda bulunan kayıt noktasına uğrayarak kaydınızı yaptırabilirsiniz. yüzme ğitimleri hafta içi gerçekleşecek olup saatleri konusunda yüzme antrenörleri gerekli bilgileri verecektir.

05.08.2022 609